Képzések

Képzéseink során a résztvevőket a saját hétköznapjaik során előforduló traumatikus helyzetekkel kapcsolatban készítjük fel.

Segítő munkát végző szakembereknek

Folyamatosan képzünk közvetlen segítői munkát végző szakembereket, akik esetében fontosnak tartjuk a traumával kapcsolatos ismereteinek javítását, a segítők másodlagos traumatizáltságának és kiégésének elkerülését, prevencióját. Ha Ön is traumatizált személyekkel dolgozik, vagy munkája során maga is potenciálisan traumatikus helyzeteket, kríziseket élhet át, tekintse meg képzési tematikáinkat ide kattintva

Vállalatoknak

A másik fő képzési szakterületünk a munkahelyi traumák és krízisek feldolgozásának segítéséhez kapcsolódik. Az aktuális igényekhez igazodó képzéseink során törekszünk arra, hogy a munkavállaló, a munkahelyi csoport és a vezetőség is javítsa azon ismereteit és képességeit, amelyek egy traumatikus esemény (pl. munkahelyi baleset, zaklatási eset vagy munkahelyen kívüli trauma, mint egy családtag halálesete) kapcsán hatékonyan alkalmazhatóak. A vállalatoknak nyújtott szolgáltatásainkról bővebb információ ezen az oldalon érhető el.

Munkahelyi kríziskezelés és traumafeldolgozás

 

Ha értesülni szeretne a következő képzésünkről, kérjük, írjon nekünk az info@traumakozpont.hu-ra. Köszönjük!

 

A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.

Nelson Mandela

Szeretné munkánkat közelebbről is megismerni?

Híreinkről, eseményeinkről és aktuális képzéseinkről havi hírlevelet küldünk feliratkozóinknak!