Képzési tematikáink

Célunk olyan szakemberek képzése, akik széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a traumákkal kapcsolatban és megfelelően felkészültek a traumatizált személyekkel történő munka sajátosságaira.
A következő tematikák mentén hirdetünk szabadpiaci képzéseket, illetve teljesítünk megrendeléseket szervezetek közvetlen megkeresése alapján.

A Traumaközpont képzési ajánlatai:

1. Képzési csomag: Traumatudatos segítségnyújtás

  • Képzés célja: a segítő szakemberek megismerkednek a trauma-tudatos segítségnyújtás legfontosabb aspektusaival és egy tágabb képet kapnak arról,  hogy a jelenlegi tudományos kutatások és megfigyelések alapján milyen hatásai lehetnek a traumatizációnak egy ember idegrendszeri működésére, viselkedésére, kapcsolataira vagy a kommunikációjára. További információkat a képzésről itt talál.

2. Képzési csomag: Frusztrációtolerancia javítása segítők körében

  • Képzés célja: a segítő szakemberek számára eszközöket adni a saját frusztrációjukkal és lelkesedéscsökkenésükkel való megküzdésre, illetve a motivációjuk megújítására.

3. Képzési csomag: Pszichológiai elsősegélynyújtás

  • Képzés célja: olyan sürgősségi beavatkozásra felkészíteni a segítő szakembereket, amely krízishelyzetben a lelki és/vagy testi sérülések elviselésére és a krízist elszenvedővel való együttműködés kialakítására irányul. További információkat a képzésről itt talál.

4. Képzési csomag: Hogyan kommunikáljak a célcsoportom tagjaival?

  • Képzés célja: A traumatizált kliensekkel való együttműködéshez és kommunikációhoz szükséges legfontosabb készségek elsajátítása.

 

Ha értesülni szeretne a következő képzésünkről, kérjük, írjon nekünk az info@traumakozpont.hu-ra. Köszönjük!

Szeretné munkánkat közelebbről is megismerni?

Híreinkről, eseményeinkről és aktuális képzéseinkről havi hírlevelet küldünk feliratkozóinknak!