Kedvezményes terápia

A Traumaközpont kiemelt célja, hogy a terápiás segítség ne legyen kiváltság.
Ezért lehetőséget biztosítunk a piaci árnál kedvezményesebb árú, kedvezményes terápia igénybevételére is.
A kedvezményes terápiás szolgáltatás hozzájárulás alapon működik. A hozzájárulás mértékéről (0 – 10 000 Ft +) a terápiát kezdő személy dönthet. A Traumaközpont ezt az összeget pótolja ki terápiás alapjából.

Jelenleg az alábbi projekt keretében is biztosítunk kedvezményes terápiás ellátást: ukrajnai menekültek számára mentális segítséget nyújtunk.

A Traumaközpont kapacitásai korlátozottak, ezért a bejelentkezést követően sajnos nem tudunk azonnali segítséget nyújtani. Minden hozzánk érkező megkeresésre válaszolunk, igény esetén pedig a terápiás igényeket rögzítjük egy várólistás rendszerben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amint egy terápiás folyamat zárul és kapacitásunk szabadul fel, értesítjük a várólistán legrégebb óta várakozó kliensünket.

A kedvezményes terápiás ellátást a Traumaközpont piaci szolgáltatásaiból, pályázati támogatásokból és adományszervezői tevékenységéből szerzett összegből tudja biztosítani. A terápiás ülések jótékonysági ára szintén a kedvezményes áron elérhető, kedvezményes terápiák alapjához járul hozzá.

Emiatt sajnos sok esetben nem tudunk azonnali segítséget nyújtani. A kedvezményes terápiás jelentkezések várólistás rendszerben kerülnek feldolgozásra, a várakozás ideje pedig a terápiás alapban rendelkezésre álló összegtől és terapeutáink szabad kapacitásától függ.

Jelenleg nincs lehetőség várólistára jelentkezni. Amint lesz, a bejelentkezést újból megnyitjuk. A várólistára való jelentkezés átmenetileg szünetel. Köszönjük a türelmet!