Kedvezményes terápia

A Traumaközpont kiemelt célja, hogy a terápiás segítség ne legyen kiváltság.
Ezért lehetőséget biztosítunk a piaci árnál kedvezményesebb árú, kedvezményes terápia igénybevételére is.
A kedvezményes terápiás szolgáltatás hozzájárulás alapon működik. A hozzájárulás mértékéről (0 – 10 000 Ft +) a terápiát kezdő személy dönthet. A Traumaközpont ezt az összeget pótolja ki terápiás alapjából.

Jelenleg két projekt keretében biztosítunk kedvezményes terápiás ellátást. A fiatalok mentális egészségének támogatása a COVID-19 után projektünk keretében a 15-24 éves korosztály igényelhet ilyen formában segítséget. Emellett pedig bejelentkezhetnek a Traumaközpontba  ukrajnai menekültek mentális segítségnyújtásra.

A kedvezményes terápiás ellátást a Traumaközpont piaci szolgáltatásaiból, pályázati támogatásokból és adományszervezői tevékenységéből szerzett összegből tudja biztosítani. A terápiás ülések jótékonysági ára szintén a kedvezményes áron elérhető, kedvezményes terápiák alapjához járul hozzá.

Emiatt sajnos sok esetben nem tudunk azonnali segítséget nyújtani. A kedvezményes terápiás jelentkezések várólistás rendszerben kerülnek feldolgozásra, a várakozás ideje pedig a terápiás alapban rendelkezésre álló összegtől és terapeutáink szabad kapacitásától függ.

Bejelentkezés:info@traumakozpont.hu

 

Szeretné munkánkat közelebbről is megismerni?

Híreinkről, eseményeinkről és aktuális képzéseinkről havi hírlevelet küldünk feliratkozóinknak!