Lemondási feltételek

Amennyiben Ön a Traumaközpont által szervezett képzésen való részvétel mellett dönt, úgy a képzési díj megfizetésével kapcsolatban az alábbiak szerint kívánjuk tájékoztatni.

Képzéseink részvételi díjának megfizetésére egy összegben, a választott képzés megkezdése előtt kerül sor az alábbiak szerint: online, illetve offline képzéseink esetében, jelentkezési űrlapjának beküldését követően, jelentkezését visszaigazoló e-mailben megküldjük Önnek a képzési díj teljes összegéről kiállított számlát.

Tájékoztatjuk Önt, hogy amennyiben a számlában megjelölt határidőn belül nem kerül sor a képzési díj megfizetésére, úgy jelentkezését sajnálatos módon kénytelenek vagyunk törölni.

Amennyiben sajnálatunkra úgy alakul, hogy Ön valamilyen okból kifolyólag a képzésen nem tud részt venni – a lemondás idejének függvényében – a képzési díj alábbiak szerinti visszaigénylésére van lehetősége.

Online képzéseink esetében

Amennyiben jelentkezése a kurzus megkezdése előtt – az info@traumakozpont.hu e-mail címünkre küldött kifejezett nyilatkozatával –

  • legalább 3 héttel korábban lemondásra kerül: a képzési díj 80 %-át visszafizetjük az Ön részére,
  • 3 héten belül kerül lemondásra, vagy egyáltalán nem kerül lemondásra: a képzési díj, illetve annak részének visszaigénylésére nincs lehetőség.

Offline képzéseink esetében

Amennyiben jelentkezése a kurzus megkezdése előtt – az info@traumakozpont.hu e-mail címünkre küldött kifejezett nyilatkozatával –

  • legalább 3 héttel korábban lemondásra kerül: a képzési díj 50 %-át visszafizetjük az Ön részére,
  • 3 héten belül, azonban a képzés megkezdését megelőzően legalább 48 órával korábban kerül lemondásra: a képzési díj 10 %-át visszafizetjük az Ön részére,
  • 48 órán belül, vagy egyáltalán nem kerül lemondásra: a képzési díj, illetve annak részének visszaigénylésére nincs lehetőség.

A fentiek betartására – szolgáltatásaink minél magasabb színvonalon történő nyújtása, a képzések tárgyi és személyi feltételeinek biztosítása érdekében –szükség van.

Kérjük mindezek szíves tudomásulvételét.

A jelentkezési űrlap kitöltésével és regisztrációval Ön elfogadja a tájékoztatóban szereplő feltételeket.

Az vagyok, aki vagyok. Úgyse lehetek más: miért féljek hát fölfödözni, ki vagyok?

Szophoklész: Oedipusz király

Szeretné munkánkat közelebbről is megismerni?

Híreinkről, eseményeinkről és aktuális képzéseinkről havi hírlevelet küldünk feliratkozóinknak!