Traumaközpont a magánemberekért

A Traumaközpont szolgáltatásai mindenki számára elérhetőek és nyitottak, mert hiszünk abban, hogy a terápiás segítség nem kiváltság.

Központunk azok felé nyit, akiknek a traumák és azok utóhatásainak feldolgozásában pszichológiai segítségre van szüksége.

Központunkban olyan, széles és heterogén társadalmi kört érintő traumák feldolgozásában segítünk, mint

    • a szexuális visszaélés,
    • a lelki vagy fizikai bántalmazás,
    • átélt súlyos bűncselekmény,
    • áldozati érintettség emberkereskedelemben, közlekedési balesetben, természeti katasztrófában.

Egyéni terápiánk mellett lehetőség van, pár-, család- és csoportos terápiára is, ezekről bővebben itt olvashat.

Szervezetünk nonprofit kft formájában működik és kiemelt célként kezeli, hogy a terápiás segítség ne legyen kiváltság, ezért a hátrányos helyzetű, korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező személyeknek is igyekszünk segítséget nyújtani azáltal, hogy a piaci árnál kedvezményesebb, rászorultsági alapon működő ellátást is nyújtunk. Erre való igényt a bejelentkezéskor is szükséges jelezni, majd a részletek a terapeutánkkal való első találkozók alkalmával kerülnek tisztázásra.

Akiknél a rászorultsági alapon kedvezmény nem adható, 20.000 Ft/terápiás ülés díjazással dolgozunk, amelyből hátrányos helyzetű ügyfeleink terápiás költségeit is támogatjuk, így a Traumaközpontba érkezők a saját kezelésük által segíthetnek azoknak, akik számára jelenleg nem hozzáférhető a terápiás ellátás.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

Szeretné munkánkat közelebbről is megismerni?

Híreinkről, eseményeinkről és aktuális képzéseinkről havi hírlevelet küldünk feliratkozóinknak!