Rónaszéki Kriszta

Rónaszéki Kriszta vagyok, pszichológus. Magyarországon szereztem meg a pszichológusi mesterdiplomámat klinikai és egészségpszichológia szakirányon, Angliában posztgraduális egyetemi képzésben a Cardiff Universityn és Írországban a Queen’s University of Belfast (QUB) posztgraduális képzésén tanultam viselkedésterápiát. A  SOTE klinikai szakpszichológusi képzésén a kognitív viselkedésterápiában mélyedhettem el még jobban.
8 évet dolgoztam Angliában az angol közegészségügyben és magánpraxisban , 2009 óta dolgozom Magyarországon újra.  Traumafeldolgozás, pánikbetegség, ADHD és evészavarok  a szakterületem, gyerekekkel és felnőttekkel is dolgozom.
Az ADHD Központban diagnosztikai és terápiás munkát is végzek az ADHD és ehhez társuló nehézségekkel küzdő gyerekekkel és
felnőttekkel. A Traumaközpontban a traumafeldolgozás keretében azokon a múltbeli elakadásokon dolgozunk amelyek a jelenben szorongás, pánik vagy egyéb kapcsolati problémák formájában jelennek meg az életünkben és azokon a gyermekkori traumákon amik megnehezítik az egészséges felnőttkori működést.
Az EMDR módszerrel, sématerápiával, trauma fókuszú viselkedésterápiával, művészetterápiával dolgozok. A magyar mestereim mellett a külföldi tanulmányaim során angliai, ír és amerikai terapeutáktól tanultam és jelenleg is folyamatosan képzem magam, hogy a legkorszerűbb módszerekkel segíthessem a hozzám fordulókat.

 

Beszélt nyelvek: magyar

Terápia formája: személyes, online

Rendelő helyszíne: Pécel

Korosztály: gyerek, serdülő, felnőtt

Terápia ára: 15 000 Ft

Jelenleg nem vállal klienseket.

Szeretné munkánkat közelebbről is megismerni?

Híreinkről, eseményeinkről és aktuális képzéseinkről havi hírlevelet küldünk feliratkozóinknak!